Skills en Fun reis Kaprun.

18-22 maart 2020, Kaprun.

De naam zegt het al. Tijdens deze 5 daagse skireis gaan we aan jouw skiing skills werken en een hoop fun beleven.
Enthousiaste en intensieve coaching in combinatie met onder andere video analyse. Op de eerste dag zullen we werken aan je houding en je basis ski-techniek. De daarop volgende dagen kun je kiezen uit diverse thema’s zoals lange bochten, korte bochten omgaan met buckels op de piste etc.
Ook zullen we met elkaar een reuzenslalom clinic volgen. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om lekker zelf te gaan skiën of om samen het gebied te doorkruisen.

De reis is inclusief training van de SKICOOL.NL instructeurs, skipas, overnachting en ontbijt in pension Katharinenhof, 4 gangen diner bij restaurant zur Mühle en een mooi sportief t-shirt van SKICOOL.NL De reis is op basis van eigen vervoer en exclusief lunch en drankjes. Op 4 maart hebben we om 20.00 uur een geheel verzorgde info avond bij Twinseasons in Groningen. Dit biedt jou de gelegenheid om tegen een mooie korting kleding en materiaal aan te schaffen of te huren. En om ons vragen te stellen en onderling vervoer te regelen.

– dag 1: ontvangst bij Katharinenhof en diner bij zur Múhle in Kaprun
– dag 2: gewenning, verbeteren houding en basis ski-techniek
– dag 3: ochtend en middag programma
– dag 4: ochtend en middag programma
– dag 5: ochtendprogramma en afsluiting
– het tijdstip van de reuzenslalom clinic is afhankelijk van de weersomstandigheden

De kosten voor deze reis zoals hierboven omschreven zijn 560,- euro.
De meerprijs van een 1 persoons kamer bedraagt 30,- euro. 

Kaprun:

Vanuit Kaprun hebben we tal van mogelijkheden. Skiën in Kaprun, Zell am See en op de Kitzsteinhorn-gletscher. Samen het grootste skigebied van het Salzburgerland. Het gebied heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in nieuwe liften wat zorgt voor een comfortabele en snelle doorstroming.
En met de Kitzsteinhorn-gletscher zijn we altijd verzekerd van goede sneeuw condities.
Voor meer info www.zellamsee-kaprun.com

Katharinenhof:

Aan de rand van het centrum op loopafstand van de winkels en ons restaurant bevindt zich Pension Katharinenhof. Onze gastvrouw Elke en haar ouders doen er alles aan om hun gasten het naar de zin te maken.
Nette kamers, een heerlijk ontbijtbuffet en ook een sauna. Alles is aanwezig voor een comfortabel verblijf. En voor haar gasten heeft ze een gezellige bar om na een dag hard werken nog een drankje te doen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid rondom het pension.
Voor meer info www.katharinen-hof.com

Gasthof zur Mühle:

Op loop afstand van het pension bevindt zich restaurant zur Mühle. Een prachtig restaurant welke een fantastische authentieke Oostenrijkse sfeer ademt. Heerlijk dineren met elke avond keuze uit verschillende 4 gangen menu’s en een salade-bar. Een prachtige plek om de dag af te sluiten.
Voor meer info www.muele-kaprun.at

De Skills en Fun reis verzorgen wij in samenwerking met:

A7-indoorski.nl beschikt over de allernieuwste en grootste hightech rollerbaan van Nederland.

Wintersport - Hockey - Outdoor