De instructeurs van skicool

Manuel Van Wijk

Manuel is in 2013 begonnen als skileraar en geeft les op de indoorrollerbaan en in de sneeuw. “Het mooiste kantoor dat er bestaat!

In die periode ben ik me blijven ontwikkelen door te blijven trainen en te blijven bijscholen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd tot gecertificeerd NSkiV instructeur met ISIA zegel (International Ski Instructors Association). Ik vind het fantastisch om mijn enthousiasme en kennis naar jou over te brengen!”

Diploma’s:

Ski-instructeur 2 NSkiV
Ski-instructeur 3 NSkiV
Ski-instructeur 4 NSkiV
Snow-Safety certificaat Snow Safety Center

Nienke Gramsma

Nienke haar ouders wonen deels in Oostenrijk waardoor ze als 3 jarige al mee boodschappen ging doen op haar ski’s. “De sneeuwsport, het lesgeven en de vrijheid hebben mij verliefd gemaakt op dit vak.” Nienke geeft les op de indoorbanen en in de sneeuw.

Diploma’s:

Ski-instructeur 2 NSkiV
Ski-instructeur 3 NSkiV
Anwärter Oostenrijk

Jolanda Schoonoort

Ski-instructrice sinds 2003! Zowel op de indoor rollerbaan en in de sneeuw.
“Niets is mooier dan het gevoel van de eerste bochten over een perfect geprepareerde piste.”

Diploma’s:

– National Snowsports Instructor (Nederland)
– Anwärter (Oostenrijk)

Aangeboden diensten

1. Verzorgen van skilessen en techniektrainingen voor uw skischool.

Denk hierbij aan het Begeleiden van bijvoorbeeld een skiclub voor gevorderde skiërs. Uitwerken van thema’s en werken met video analyses. Maar ook het geven van lessen aan de beginner tot en met de vergevorderde waarbij een goede lesvoorbereiding zorgt voor steeds weer een afwisselende en uitdagende les.

2. Het begeleiden en trainen van uw skilerarengroep.

Belangrijk is dat door alle leraren dezelfde les-en methodische opbouw gehanteerd wordt. Enthousiast lesgeven, foutenanalyses maken en uitdagende en leuke oefeningen hanteren. Kortom: alle neuzen dezelfde kant op!

3. Het verzorgen van skilessen tijdens uw skireis.

Of het nu gaat om een schoolreis of een bedrijfsuitje. Enthousiast lesgeven. Zorgen dat de klant zich vertrouwd voelt en meedoen met de groep. Bij deze uitjes draait het niet alléén om het skiën maar om de totaal ervaring. Bijvoorbeeld een reuzenslalomclinic met de groep. Een sportieve uitdaging maar ook goed voor het groepsgevoel. En met een grote groep van enthousiaste collega leraren is geen groep te groot.

4. Clinics met een specifiek thema zoals bijvoorbeeld korte of lange bochten.

Het verbeteren van in of uitstuurfase. Uitgebreid doornemen wat de specifieke aandachtspunten zijn in combinatie met videoanalyse. Zo is het mogelijk om in een aantal uurtjes tijd een bepaalde techniek aanzienlijk te verbeteren. Met alle indoor sneeuw en rollerbanen zijn er tal van mogelijkheden.

5. Eendaagse techniektraining.

Er zijn in Nederland tal van indoor sneeuwpistes om een dag op te trainen. Werken aan je algehele skitechniek of speciale thema’s naar voren laten komen. Intensieve coaching met onder andere videoanalyse. Een complete verzorging met lunch en bijvoorbeeld bbq is mogelijk.

6. Buitenlandse techniekreizen.

Skiën met je eigen Nederlandse skicoach. Werken aan je algehele skitechniek in een fantastische sfeer. Goedverzorgde overnachtingen met ontbijt en diner. Incl. skipas en intensieve coaching. Met keuze uit thema’s als: korte of lange bochten, reuzenslalom, houding, ballansverstoringen opvangen etc. Goed voorbereide enthousiaste trainingen voor elk niveau met veel persoonlijke aandacht.